ACB

Desenllaç sagnant del Barça a Múrcia

Bàsquet. ACB. L’equip blaugrana encaixa un parcial de 14-1 demolidor en el tram final

UCAM Múrcia 82 Barça 73

UCAM MÚRCIA:Hakanson (4), Ennis (19), Kurucs (12), Sleva (6), Birgander (15) –cinc inicial–, Sant-Ross (6), Caupain (4), Radovic (8), McFadden (2) i Diagné (6). 31/46 de 2. 3/18 triples (2 Ennis i 1 Kurucs). 11/13 lliures. 28 rebots (8 Birgander). 11 assistències (5 Ennis) i 85 de valoració (21 Birgander).BARÇA:Satoransky (11), Abrines (3), Kalinic (5), Parker (8), Nnaji (2) –cinc inicial–, Da Silva, Brizuela (2), Willy Hernangómez (15), Laprovittola (11), Jokubaitis (6) i Parra (10). 25/38 de 2. 5/20 triples (2 Parra, 1 Laprovittola, 1 Satoransky i 1 Kalinic). 8/13 lliures. 32 rebots (5 Satoransky). 13 assistències (4 Laprovittola) i 84 de valoració (17 Satoransky).PARCIALS:23-20, 12-18 (35-38); 23-24 (58-62) i 24-11 (82-73). COMENTARI:El Barça no va aprofitar la punxada del Madrid a casa contra l’Unicaja i va perdre per 82-73 a la pista de l’UCAM Múrcia, que suma el 5/5 a casa. L’empenta de l’equip grana i la seva afició van decantar la balança amb un parcial final de 14-1 demolidor. El quadre culer, que va descartar Vesely per una contusió lumbar, va començar una mica més entonat i, després de cinc minuts, dominava per 8-13 malgrat la intensa defensa del rival. L’equip universitari va reaccionar i va replicar amb un parcial de 15-7 en els cinc minuts següents. En el segon quart, l’intercanvi de cistelles va mantenir el tempteig parell (35-38) i el tercer es va tancar amb tot per decidir (58-62). Un 14-1 amb sis punts seguits de Kurucs que van ser clau van deixar la victòria a Múrcia. A l’últim minut, s’hi va entrar amb el 76-72 i Simon Birgander, l’MVP de la competició, va sentenciar amb dues cistelles més. La rúbrica la va posar Ennis, màxim anotador amb 19 punts, amb una esmaixada en el contraatac sobre la botzina.