Eurolliga

El Barça visita l’infern del Pionir amb la grada buida

Eurolliga. Els de Grimau, sense Vesely ni Jokubaitis, jugaran a porta tancada contra el Maccabi Tel-Aviv a Belgrad; ha viatjat el jove Jakucionis

El Barça juga avui (20.05 h, Movistar) a l’històric Pionir de Belgrad, igual com ho va fer ahir la Penya amb qui va coincidir a l’hotel. Els blaugrana jugaran contra un rival israelià –Maccabi Tel-Aviv– que ha escollit la capital sèrbia per disputar els seus partits a l’exili de competició europea. Roger Grimau no podrà comptar amb Vesely per una contusió a la zona lumbar i tampoc jugarà el base Rokas Jokubaitis per unes molèsties al maluc. El base del filial Kasparas Jakucionis completarà la convocatòria. Els blaugrana no tindran la pressió que normalment viuen a l’Stark Arena de Belgrad perquè el partit és a porta tancada i a l’antic Pionir. En el Maccabi hi ha el tècnic ajudant català Josep Maria Berrocal, que té la família a Catalunya, però quan juguen competició europea la plantilla israeliana està repartida en pisos a la mateixa zona, una situació insostenible. La lliga d’Israel, però, tornarà, en principi, d’aquí a dos caps de setmana tot i l’ofensiva constant a Gaza.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)