Lliga femenina

Gardner, el retorn desitjat a l’Spar Girona

L’Spar Girona ja té lligada la substituta de Kelsey Mitchell. I és un fitxatge que garanteix rendiment i encaix ràpid, perquè és una aposta segura. És Rebekah Gardner (1,85 m, 1990), que torna a Fontajau. Gardner, que s’està acabant de recuperar d’una lesió que es va fer al maig amb les Chicago Sky, va deixar Girona a l’estiu, tot i que inicialment tenia contracte fins al 2024. MVP de la Lliga Femenina en la seva primera temporada amb l’Uni, ara tornarà i estarà disponible per a Laura Antoja a partir de gener.

“Rebekah és una jugadora amb capacitat de penetració, de tirs de mitja distància, amb un bon percentatge de tir de 3. Implicada en l’aspecte defensiu i atractiva als ulls del públic de Fontajau”, explica la directora esportiva, Laia Palau. “El club està treballant perquè es quedi fins a final de temporada, però estem pendents del calendari WNBA”, afegeix.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)