Eurolliga

El Barça es vol refer ràpid de l’última derrota

Bàsquet. Eurolliga. Els blaugrana reben el Fenerbahçe, un equip molt físic i complicat, segons explica Roger Grimau (20.30h)

El Barça no tindrà temps per lamentar-se i es podrà refer ràpidament de la derrota a la pista del Virtus (80-75) en l’Eurolliga ja que només dos dies després afronta una nova jornada de la competició europea a casa contra el Fenerbahçe (20.30 h). Els blaugrana intentaran fer valer el fortí del Palau Blaugrana, on no han perdut cap partit europeu enguany, contra un equip que suma sis derrotes en set desplaçaments. Malgrat que el conjunt turc ocupa la desena posició i ha perdut cinc dels sis últims partits, és l’únic que ha aconseguit guanyar contra el Real Madrid, el líder de la competició.

L’entrenador del conjunt blaugrana, Roger Grimau, va explicar en la prèvia del partit: “L’única cosa bona quan perds és jugar al més ràpid possible; en aquest cas és immediat.” Roger Grimau va comentar que la derrota els va fer mal, però que estan preparats per a aquest nou partit: “Estem fotuts per haver perdut, però ja estem preparats per al proper partit.”

Pel que fa al Fenerbahçe, l’entrenador blaugrana va afirmar que és un equip molt físic i amb bona defensa: “És un equip amb molta activitat defensiva i moltes mans. Estan capacitats per fer diferents tipus de defensa en funció dels jugadors que estiguin sobre la pista.” També va destacar les virtuts de l’equip turc en atac: “Tenen jugadors amb molta qualitat individual en l’un contra un. Tenen Calathes, que és capaç de llegir molt bé el joc. Són gent molt bona al pal baix, i serà un partit molt difícil.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)