Eurolliga

El Barça reacciona a la segona part contra el Fenerbahçe (89-81)

Willy Hernangómez (21), Satoransky (12) i Laprovittola (15) han liderat la remuntada blaugrana després d’una primera part de domini turc (38-50)

El Barça manté la imbatibilitat al Palau després de certificar una victòria molt treballada contra el Fenerbahçe (89-81), que havia manat en la primera meitat (38-50). El nivell defensiu de la segona part, i l’aportació de Willy Hernangómez (21) sota el cércol, i Tomas Satoransky (12) i Nicolas Laprovittola (15) en la direcció de joc han liderat la remuntada per certificar el desè triomf, que manté el Barça en segon lloc, només superat pel Madrid (12-1).

El primer quart ha tingut dues cares. El Barça, molt sòlid en defensa, ha colpejat primer (12-4). Però el temps mort de Dimitris Itoudis ha tingut efectes immediats. L’entrada de Dorsey ha donat molta més energia a l’equip turc, que ha vist cistella amb molta més claredat i amb tres triples ha capgirat el resultat abans de tancar els primers 10 minuts de joc (16-19). La presència de Willy Hernangómez donava aire al conjunt blaugrana (32-31), però sense el pivot madrileny el Fenerbahçe ha fet una altra embranzida a còpia de triples (8 de 11 a la primera meitat). El conjunt turc ha segellat un parcial de 11-0 i s’enfilava fins als 10 punts de renda (32-42). Cinc punts consecutius de Joel Parra han aturat el cop (37-42), però el conjunt otomà continuava molt còmode en atac i arribava a l’equador amb un màxim avantatge de 12 punts (38-50).

Comandats per Hernangómez i Satoransky, el Barça ha fet un pas endavant a l’inici de la segona meitat i s’ha apropat fins al 49-55 després d’un triple de Kalinic. El Fenerbahçe responia a l’intercanvi de cops (53-62), però el Barça tenia una altra cara, molt més intens en defensa i dominant el rebot. Laprovittola també ha donat una última empenta a l’equip per arribar a l’últim quart amb un ajustat 63-64. El base argentí ha continuat en estat de gràcia i amb 6 punts consecutius tornava a donar la iniciativa al conjunt blaugrana (69-64) després d’anar dos quarts a remolc. El partit havia entrat en un nou escenari. Hayes-Davis ha trencat la sequera turca i l’equilibri s’ha mantingut fins al final. El conjunt turc no llançava la tovallola, però la defensa local ha estat magistral i una recuperació de Satoransky i un triple de Laprovittola han suposat la sentència (87-79) quan només restaven 43 segons pel final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)