Lliga femenina

Com més serem, més riurem

Irati Etxarri ha de reaparèixer demà en l’Spar Girona - Ensino

Irati Etxarri (1,85 m, 1998) ha de reaparèixer demà en el partit entre l’Spar Girona i l’Ensino a Fontajau (20 h). “Tenim al cap que jugui alguns minuts”, va dir Roberto Íñiguez, que emmarca la tornada a la competició de l’alera pivot navarresa en un procés molt progressiu i que ja l’ha dut a fer les rodes d’escalfament les darreres setmanes, quan ja s’entrenava amb el grup. Etxarri, que va arribar a Fontajau l’estiu del 2022 després d’haver estat l’MVP estatal el curs anterior –el mateix en què Rebekah Gardner va ser designada la millor jugadora–, es va fer una fractura aguda al lligament encreuat anterior del genoll esquerre el 16 de febrer de l’any passat a València. Era el primer partit després de la segona finestra FIBA, durant la qual va formar part de la convocatòria de la selecció espanyola femenina, i fins aleshores només s’havia perdut un partit de lliga. En la lliga acreditava 5,6 punts, 3 rebots i 6,4 de valoració en 19:15 de mitjana i, en el seu debut en l’Eurolliga, 4,4, 3,6 i 6 en 19. Comptant també la supercopa i la Lliga Catalana, ha disputat 37 partits amb l’Uni.

“Ha estat molt temps sense jugar. He fet un entrenament llarg i exigent i li ha costat. Li anirà bé sumar minuts i agafar el ritme, que és el que necessita”, deia Íñiguez sobre Rebekah Gardner (1,85 m, 1990), que dimecres va obrir la seva segona etapa al club gironí, a la Seu. Hi va fer 10 punts en 18:10, dos dies després de fer els primers entrenaments amb l’Spar. Gardner recordava ahir a Instagram que havia estat 229 dies sense jugar des que es va lesionar el peu dret amb les Chicago Sky, en la segona temporada a la WNBA –quan va arribar a l’Uni el 2021 no hi havia debutat–, i va haver de passar per la sala d’operacions. “Serà molt important de cara al futur, si tenim l’equip complet, poder fer més rotacions perquè l’equip sigui més intens, més dur”, destacava el tècnic.

LES DADES

37
partits
va jugar el curs passat l’alera pivot entre les competicions FEB, la Lliga Catalana i l’Eurolliga.
229
dies
va estar sense jugar Rebekah Gardner des de la lesió amb les Sky fins dimecres a la Seu.
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)