ACB

Katsikaris: “L’objectiu és millorar”

“La gent ho pot creure, però per a mi l’objectiu és millorar com a equip” diu Fotis Katsikaris en la prèvia del Madrid - Girona d’aquest diumenge al migdia, sobre si afronten la cita sense res a perdre. “Tenim una prova molt dura, és el millor equip d’Europa i no ho dic jo ni perquè sigui el nostre proper rival, sinó perquè és el líder de l’Eurolliga, té molta profunditat, talent i físic, i una mentalitat guanyadora. Saben fer-ho en qualsevol circumstància i el nostre objectiu és millorar, competir. Des que vaig arribar és el que miro de transmetre als jugadors, sigui quin sigui el rival, estar preparats per donar-ho tot en quant a caràcter i tàctica” afirma el grec sobre els blancs, dels quals recorda que son la millor defensa d’Europa i de l’ACB. “Tenim dos objectius i no només en aquest partit: les pèrdues, baixar-ne la quantitat i evitar les fàcils. I després millorar el nostre percentatge en el tir de camp. Això té a veure amb compartir la pilota, la meva filosofia és encistellar amb assistències, buscar la millor opció per al tir” destaca abans del que serà el seu segon partit a la banqueta gironina.

Khem Birch

“Té una carrera espectacular, a l’Eurolliga amb Olympiacòs i a la NBA creixent com a jugador i arribant a ser important en les rotacions. Hi ha interès, sí, però no hi ha cap acord i si hi ha una possibilitat seria un bon reforç, sense cap dubte” apunta Katsikaris sobre Khem Birch, el pivot canadenc (2,03 m, 1992) que segons va dir Chema de Lucas a Movistar dijous a la nit té un acord només pendent de signatura amb el Girona. “Hi ha molts equips que busquen jugadors, no només nosaltres i fins i tot d’Eurolliga. No n’hi ha tants de nivell que estiguin disponibles” exposa sobre la possibilitat de fer retocs en la plantilla, que passarien per millorar-ne les prestacions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)