ACB

Només Villar i Hasbrouck

Bàsquet. ACB. L’ICG Força Lleida només confirma la continuïtat de dos dels herois que van pujar a l’elit i de l’‘staff’, on no s’hi suma Comenge

Feina intensa als despatxos per cobrir pressupost, adequar pavelló i assolir l’objectiu dels 4.000 socis. Gerard Encuentra i el director esportiu, Joaquín Prado, treballant per fer l’equip. Només continuen Rafa Villar i Kenny Hasbrouck, amb passaport austríac, que el mes vinent fa 38 anys. Kuath, extracomunitari, sona a Hamburg i Krutwig està pendent d’obtenir el passaport croat. El club va intentar sumar al projecte Borja Comenge com a tècnic ajudant, però aquest ja s’havia compromès amb el Tarragona (LEB Plata). Es manté el mateix staff. Finalment el Lleida ha renunciat a la Lliga Femenina 2 perquè el president, Albert Aliaga, considera que s’ha de consolidar la base i treure’n jugadores i del territori abans de fer el salt, i no haver de recórrer a jugadores de fora. Les set jugadores que queden amenacen de plegar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.