ACB

“Madridista qui no boti”

Copa. El públic present al Sant Jordi fa front comú i demostra la seva animadversió contra l'equip blanc, que amb prou feines va arrossegar uns pocs centenars d'aficionats

De manera espontània i enmig del primer partit de la jornada d'ahir entre l'Unicaja i el Banca Cívica, un crit unànime es va aixecar a les graderies del palau Sant Jordi: “Madridista qui no boti.” I, de cop i volta, més de 10.000 aficionats estaven saltant mentre cridaven aquesta consigna. Els crits també van ser a favor del seu rival –“Fuenla, Fuenla”–. Totes les aficions cridaven. Arrossegats pel nombrós seguici del Baskonia, els seguidors del Lagun Aro, Lucentum, els sevillans i la també copiosa afició malaguenya i, com no, la del Barça, van cridar contra dels madridistes que, val a dir-ho, eren ben pocs. Les dades oficials parlaven d'uns 800 aficionats blancs, però la presència a la graderia semblava molt menor. De fet, els pocs aficionats del Fuenlabrada, ho veien de la mateixa manera i els cridaven: “Sou quatre gats, sou quatre gats.”

Xiulada general

En la presentació dels equips prèvia a la disputa del segon partit en el duel madrileny, les preferències del públic van quedar paleses. Els jugadors del Real Madrid van ser escridassats i xiulats sense excepció quan l'speaker donava l'alineació, mentre que el Fuenlabrada semblava que jugava a casa, en un nou i grandiós pavelló, ja que tenia milers d'aficionats donant-li suport.

En cada intent de la minoria de seguidors del Real Madrid de donar suport als seu jugadors li seguia una xiulada immensa que ofegava qualsevol crit d'ànim al seu equip. Era talment com si el conjunt blanc jugués en camp contrari enlloc de fer-ho en una pista neutral. En territori hostil.

Els pocs seguidors del Fuenlabrada es van fer sentir molt gràcies a l'enorme caixa de ressonància que va suposar el suport de la resta d'aficions del pavelló que van ser al seu costat en tot moment.

A mesura que avançava el partit, el suport incondicional de la majoria del pavelló va ser encara més gran i, amb el resultat ajustat (35-31, 19') van aparèixer els primers crits de “així, així guanya el Madrid” després d'una decisió arbitral contrària al Fuenlabrada. Uns crits que no van parar de retronar. Malgrat la derrota, el conjunt de Fisac es va endur una gran ovació.

EN TO FOTETA

“Sou quatre gats” els cridaven els aficionats del Fuenlabrada als del Real Madrid
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)