Espanyol

El vestidor es blinda

Espanyol. El grup blanc-i-blau vol aïllar-se del nerviosisme existent en una part de l’entorn per tal de superar el mal moment que travessa

El 2022, de moment, no està sent memorable per a l’Espanyol. De fet, el millor que li ha passat fins ara és que el gener ja ha passat. I és que l’equip orientat per Vicente Moreno va començar l’any il·lusionat, viu en la copa i amb esperances de competir per Europa, però un mes després tot sembla que s’hagi torçat. No ha guanyat cap dels cinc partits disputats –dos de copa, de la qual va ser eliminat, i tres de lliga– i l’ambient va acabar, abans de l’aturada, d’allò més tens després de la golejada encaixada (1-4) contra el Betis a l’RCDE Stadium, en què un sector de l’afició va demanar la dimissió del tècnic.

La situació no és tan dramàtica fredament, ja que els blanc-i-blaus són a nou punts del descens i a cinc d’Europa; malgrat tot, part de l’entorn està disgustat amb la marxa de l’equip. En el vestidor, però, no volen que això entri, que els afecti, i s’han blindat en aquest sentit.

“Entenc perfectament l’afició, sé que és difícil”, va explicar ahir en una roda de premsa el capità del conjunt blanc-i-blau, David López. “Jo em poso a la seva pell i és normal que la gent no estigui del tot satisfeta amb els últims resultats. Però som nosaltres els que hem de pair-ho, ens hem d’aïllar de tot això i saber-ho gestionar”, hi va afegir el migcampista. I va insistir que és moment de treballar: “Hem de mirar endavant, no tornar-nos bojos, no posar-nos histèrics. Com va passar la temporada passada, sempre hi ha moments complicats i s’ha de tenir el cap fred, confiar en el treball i en la idea del mister. Tenim una gran plantilla, amb grans jugadors i hem fet grans partits.” El capità també va defensar el tècnic, Vicente Moreno, de qui va dir que sap que el vestidor “té plena confiança en ell i el seu cos tècnic”, que és “un grandíssim entrenador” i “una peça fonamental”.

Tornen els internacionals

Leandro Cabrera (Uruguai) i Wu Lei (Xina) van reintegrar-se ahir amb l’equip després d’haver estat amb les seves respectives seleccions. L’uruguaià no va jugar cap minut, mentre que el xinès va veure com la seva selecció quedava sense possibilitats de classificar-se per al mundial.

Som nosaltres els que hem de pair-ho, ens hem d’aïllar de tot això i saber-ho gestionar
David López
cAPITÀ DE L’ESPANYOL
Entenc perfectament l’afició. Em poso a la seva pell i és normal que la gent no estigui del tot satisfeta amb els últims resultats
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)