Espanyol

Vicente Moreno

Tècnic del RCDE

“Hem acabat fastiguejats”

“Acabem el derbi fastiguejats perquè hem merescut molt més. També en el derbi de la primera volta vam acabar amb una sensació similar. És una pena el resultat final perquè ho teníem a tocar si el descompte hagués estat més curt. L’altre dia a Bilbao van donar només quatre minuts i avui, sis. Ha estat una llàstima perquè se’ns escapa la possibilitat de sumar els tres punts.” Són paraules d’un Vicente Moreno resignat amb el gol de Luuk de Jong i amb l’empat final. Aquesta hauria estat la primera victòria de l’Espanyol en aquest 2022 i la primera vegada que els blanc-i-blaus haurien guanyat contra el Barça a l’RCDE Stadium en partit de lliga, però el gol de Luuk de Jong in extremis, en el minut 96, deixa l’Espanyol sense premi.

“Teníem el partit guanyat. Ens fa ràbia perquè sabem que l’afició mereixia aquesta victòria i els hauria alegrat molt guanyar contra el Barça, però hem de valorar l’esforç fet pels jugadors. S’ha fet un partit molt seriós i tot l’equip ha treballat molt bé. Volíem guanyar el derbi. Crec que hi ha hagut fases del partit en què hem estat molt bé”, va explicar Vicente Moreno després del partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)