Espanyol

Vini Souza: “Tinc moltes ganes d’enfrontar-me al Girona”

El migcampista blanc-i-blau ha parlat pels serveis de comunicació del club i s’ha mostrat molt motivat per disputar el duel català

Vini Souza està sent una de les sensacions de l’Espanyol aquesta temporada, amb un rendiment molt notable. En les declaracions oferides pels serveis de comunicació del club ha mostrat la seva motivació pel partit contra el Girona d’aquest dissabte. “Tenim moltes ganes de jugar aquest partit i demostrar el que hem estat preparant aquestes dues setmanes. Hem estat treballant per disminuir els errors”, ha desvetllat. Sobre l’afició blanc-i-blava, ha assegurat que sense ells “no som res” i que han de mostrar en el camp la seva “gratitud”.

En el partit d’anada, el migcampista brasiler no va poder participar després de l’expulsió en el Spotify Camp Nou, i està especialment ansiós per viure el seu primer duel català contra el conjunt de Montilivi. “Tots els partits de lliga són difícils. A la primera volta no vaig poder jugar i tinc moltes ganes d’aquest enfrontament”, ha explicat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)