Espanyol

Nit de protestes i comiats

Espanyol. Els blanc-i-blaus, ja sense res en joc i indignats amb els últims arbitratges, es pronunciaran en contra del col·lectiu arbitral

Espanyol Almeria

ESPANYOL:Pacheco, Óscar Gil, Montes, Calero, Oliván, Darder, Melamed, Denis Suárez, Puado, Joselu, Braithwaite.ALMERIA:F. Martínez, Pozo, Babic, Ely, Centelles, Samú, Melero, Robertone, Lazaro, Embarba, Touré.LLOC I HORA:RCDE Stadium, 21 h.ÀRBITRE:Soto Grado (comitè de La Rioja).

L’Espanyol posa avui punt final a una temporada per oblidar. Amb el descens a segona divisió ja consumat, els blanc-i-blaus s’enfronten a un Almeria que continua viu en la lluita per la permanència i que s’ho juga tot en aquest duel a vida o mort per al conjunt de Rubi. Per als periquitos, però, aquest partit passarà a un segon pla. El protagonisme recaurà en les protestes que afició i jugadors realitzaran en contra del col·lectiu arbitral, després de dos últims partits amb decisions arbitrals molt polèmiques i que han privat l’Espanyol de poder jugar-se la permanència en aquesta última jornada. “Hi ha una crida social perquè la gent vagi al camp amb samarretes negres. Ho ha organitzat l’afició de manera encertada per queixar-nos del que hem patit últimament”, va dir Luis García en un to molt contundent. Per una altra banda, aquest matx contra l’Almeria serà l’últim amb la samarreta blanc-i-blava per a alguns dels jugadors de la plantilla, com Denis Suárez, Vini, Pierre-Gabriel, Álvaro, Vidal o, qui sap, Darder i Joselu.

LA PRÈVIA

Hi ha una crida perquè la gent vagi amb samarretes negres al camp. Ho ha organitzat l’afició de manera encertada
Luis García
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)