Espanyol

Duel d’alta exigència

Espanyol. Els blanc-i-blaus reben el Valladolid, un rival directe en la lluita per l’ascens que encadena cinc victòries seguides

L’Espanyol comença avui un tram de calendari de màxima exigència, amb quatre enfrontaments consecutius contra equips classificats entre els vuit primers i, per tant, rivals directes en la lluita per l’ascens. Aquest vespre tenen la primera prova de foc contra el Valladolid. Els blanc-i-blaus estan obligats a deixar enrere les males sensacions del duel contra el Vila-real B i tornar al camí de la victòria, perquè una derrota tornaria a deixar els periquitos fora de les posicions d’ascens directe.

“El nostre repte no és mirar el rival, sinó evolucionar cada dia i competir millor. Volem créixer com a equip i club. És el que hem de buscar, ja que som capaços de guanyar qualsevol rival”, deia Luis Garcia, el tècnic blanc-i-blau. L’Espanyol haurà de fer un partit immaculat i beneficiar-se del factor camp per superar el Valladolid, que arriba a Barcelona en un gran estat de forma. El conjunt orientat per Pezzolano encadena cinc victòries consecutives que li han permès colar-se en la zona noble de la taula després d’un inici ple d’uns dubtes ja dissipats.

6 Partits guanyats 6

2 Partits empatats 1

2 Partits perduts 3

20 Gols a favor 12

11 Gols en contra 8

LA PRÈVIA

Totes les victòries són importants i hem de tenir calma. El rival és directe i hem de treballar bé
Luis García
entrenador de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)