Espanyol

Luis García: “Estic convençut que farem un gran partit”

L’entrenador de l’Espanyol, Luis García, ha comparegut en roda de premsa en la prèvia del duel de demà contra el Leganés (21h), que es disputarà a l’Stage Front Stadium. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades.

Partit contra el Leganés

“Serà un molt bon partit. Primer contra segon. Un és el que menys encaixa i l’altre el que més gols marca. Serà un partit molt bonic per a tots, però no definitiu. És cert que hi ha el condicionant que els sis primers classificats juguen entre ells, però res més. Volem arribar bé al partit, fer les coses bé davant la nostra gent i intentar aconseguir els tres punts per reafirmar el lideratge”.

Com es prepara un partit contra un rival que encaixa tan poc

“De la mateixa manera que ataquem a altres defenses. Interpretant bé els avantatges, que sempre hi són. A partir d’aquí, tractar d’atacar-les bé, de prendre bones decisions i, sobretot, fer molt bones vigilàncies perquè en les pèrdues no puguin córrer i fer-nos mal en transició”.

“Gestionar un partit contra un rival que ve de guanyar 6 a 0, no hi ha cap dubte de la fortalesa del rival, que està fent bé les coses i que té molt mèrit. Estan allà per mèrits propis. Sabem el rival que tenim al davant, però també sabem que nosaltres juguem a casa davant la nostra gent. Farem un gran partit i estic convençut que així serà”.

Absència d’Omar per lesió

“Venia amb un creixement molt gran, amb molta confiança i fent molt bé les coses tant en fase ofensiva com defensiva. A partir d’aquí, crec que tenim mecanismes i perfils que poden adaptar-se perfectament al que necessitem. Hi ha jugadors que poden substituir a Omar. Aquesta és la sort que tenim”.

Com afronta l’equip el partit

“L’exigència és màxima cada dia. Preparem el partit com qualsevol perquè entenem que hem de donar el màxim cada dia. Invito que demà la gent pugui venir i ens ajudi perquè serà un partit en el qual els necessitarem”.

“Nosaltres tenim les armes suficients per poder fer un bon partit, per poder enfrontar-nos a un rival que ve de fer molt bé les coses. Hem de fer moltes coses bé en aquesta categoria per aconseguir l’objectiu i demà és un partit important. Independentment del resultat de demà, res és definitiu. Però si aconsegueixes una victòria reforçarem el lideratge”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)