Espanyol

L’Espanyol cau per la mínima contra el Leganés i perd el lideratge (0-1)

Un Espanyol molt espès i imprecís ha caigut derrotat contra el Leganés (0-1), que marxa de l’Stage Front Stadium amb els tres punts i el lideratge de segona. Miguel de la Fuente ha estat l’autor del gol del conjunt madrileny (48’).

L’Espanyol ha estat el dominador en els primers compassos del matx, fent-se amb la possessió de la pilota i sent vertical. Això sí, no ho tenien fàcil amb la defensa asfixiant i avançada del Leganés. Cap dels dos equips aconseguia arribar amb perill a l’àrea rival. No ha estat fins al minut 23 quan ha arribat la primera ocasió del partit. En una jugada embolicada dins l’àrea visitant, Pere Milla, molt forçat, ha rematat per sobre el travesser. En el córner posterior, Braithwaite també l’ha tingut amb un xut amb la cama dreta que tampoc ha trobat porteria. El mateix danès ho ha tornat a intentar en el 39’ amb un xut tímid des de la frontal que ha aturat sense problemes Diego Conde. En el temps afegit, els de Borja Jiménez han disposat de dues oportunitats claríssimes per marxar als vestidors per davant el marcador. Els seus xuts, però s’han estavellat al pit de Gragera i en el cos de Brian Oliván, que han evitat que l’esfèrica entrés dins la porteria. Així doncs, s’ha arribat al descans amb l’empat a 0 inicial. L’Espanyol no trobava els espais davant un Leganés que acumulava molts jugadors al darrere.

La segona part ha començat igual com ha acabat la primera, amb un ensurt del Leganés. Miguel de la Fuente ha posat a prova a Pacheco, que ha atrapat sota pals el xut. Poc després, però, ja no ha pogut fer res per evitar el primer gol del matx. Una pèrdua de pilota de Gragera ha condemnat als blanc-i-blaus. El conjunt madrileny ha sortit al contraatac i Miguel de la Fuente ha finalitzat la jugada enviat la pilota al fons de la xarxa en dos temps (48’). Aquesta diana ha donat ales als visitants. Estava més a prop el gol de la sentència que no pas de l’empat. En els darrers deu minuts, l’Espanyol ha fet un pas endavant, i Braithwaite ha tingut dues rematades de cap molt clares per fer el gol de l’empat. Un gol que no ha arribat i els blanc-i-blaus han perdut la primera posició de la taula.