Espanyol

Luis García: “Hem generat les ocasions necessàries per marxar amb un punt”

L’entrenador de l’Espanyol, Luis García, ha comparegut en roda de premsa després d’encaixar la primera derrota de la temporada a casa contra el Leganés (0-1), a qui li han cedit el lideratge. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades.

Què li ha faltat a l’equip?

“Era un partit difícil de jugar. Crec que ha estat molt equilibrat. Ells han tingut una clara al final de la primera part, i nosaltres també. En la segona part, ells han tingut la del gol i nosaltres hem tingut dos o tres molt clares. El gol era totalment evitable. Això és el futbol. S’ha de tenir equilibri i saber que això és molt llarg. És difícil atacar a un equip tan baix. Hem generat les ocasions necessàries per marxar amb un punt, però si no estàs encertat amb una ocasió et guanyen el partit”.

Primera derrota de la temporada a casa

“Perdre, independentment que sigui a casa o fora sempre fa mal, però hem de continuar i fer autocrítica per corregir errors i millorar de cara al futur. Tinc plena confiança en els jugadors. S’han deixat la pell per intentar evitar la derrota, però això és esport i pot passar”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)