1a divisió

LaLiga presenta alternatives audiovisuals

Comunicació. LaLiga començarà a partir d’avui l’emissió de tres nous programes per a pal·liar la falta de futbol en directe per la pandèmia del coronavirus

LaLiga començarà a partir d’avui l’emissió de tres nous programes per a tots els canals que retransmeten les seves competicions per a pal·liar la falta de futbol en directe per la pandèmia del coronavirus. La intenció de la patronal del futbol espanyol és oferir amb aquests programes una alternativa als canals que habitualment retransmeten els seus partits a tot el món mentre dura la crisi sanitària. “Els aficionats estaran més prop dels seus ídols malgrat l’aturada en la competició”, explica el director de l’àrea audiovisual de la patronal, Melcior Soler. I és que sense un retorn encara clar del campionat, Laliga ha de seguir alimentant, d’alguna manera, la seva presència en els mercat audiovisuals encara que sigui d’una forma més efímera i sense futbol en directe.

Així doncs, tres seran els nous programes on s’inclouran entrevistes a jugadors i entrenadors. ’LaLiga Quédate en casa’, un programa de 30 minuts debutarà avui amb entrevistes a l’entrenador del Barça Quique Setién, el davanter del Vila-real Carlos Bacca, el defensa del Sevilla Sergi Gómezi el lateral del Betis Álex Moreno.

Un segona programa és ’LaLiga Nations’ repassarà la influència de diferents països i els seus jugadors en la història de la competició, començant per l’Argentina, repassant jugadors de la talla de Lionel Messi, Alfredo Di Stéfano, Diego Armando Maradona o Sergio ’Kun’ Agüero.

El tercer programa, denominat ’LaLiga Clubs’, se centrarà cada quinze dies a mostrar la connexió entre els clubs del campionat espanyol de futbol i les seves ciutats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)