1a divisió

Òscar García: “Serà complicat jugar a un nivell alt durant l’estiu”

1a divisió. El tècnic del Celta confia que els encarregats de prendre una decisió sobre la resolució de LaLiga ho facin pensant “en la salut dels jugadors i altres protagonistes”

L’entrenador del Celta de Vigo, Óscar García Junyent, considera que no poder acabar LaLiga amb la mateixa plantilla seria “adulterar” la competició, i ha insistit que a ell li costa imaginar que es pugui jugar “a un nivell alt” cada 72 hores durant els mesos de juliol i agost. “Hi hauria equips que estaríem amb la meitat de la plantilla i, si cal jugar cada 72 hores, quants més jugadors de nivell tinguis molt millor”, ha assegurat el tècnic celeste, per a qui és “complicat” triar una solució en cas que no es pugui reprendre el campionat perquè “sempre hi haurà algun equip que es pot sentir perjudicat”. És consent que la decisió “no és fàcil”, però ell creu que jugar sense públic “no tindria sentit” encara que els partits puguin seguir-se per la televisió.

Més enllà d’això, el tècnic català entén que la crisi sanitària provocada per la COVID-19 és “una situació “anòmala que ningú ha viscut abans”, i confia que els encarregats de prendre una decisió sobre la resolució de LaLiga ho facin pensant “en la salut dels jugadors i altres protagonistes”.

Pel que fa el ritme de competició, el sabadellenc ho té clar. “Els jugadors porten més d’un mes que no poden entrenar. No és com una pretemporada perquè normalment a l’estiu els jugadors poden sortir al carrer a córrer i a fer coses a l’aire lliure. Si normalment per a començar LaLiga en forma necessites 5 o 6 setmanes, ara seran 2 o 3 com a màxim. Lògicament això és un risc per al jugador”, ha advertit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)