Internacional

La Premier sense data clara de retorn

Premier League. Els clubs anglesos s’ha reunit avui i han enviat un missatge clar: només estan disposats a reprendre la competició quan sigui segur fer-ho tot i que insisteixen en què l’objectiu és completar la temporada

Els clubs de la Premier League continuen amb l’objectiu d’acabar la temporada, en les dates que sigui possible, però sense posar com a límit el 30 de juny. Els 20 clubs del campionat anglès s’ha reunit avui per a tractar possibles solucions per a les vuit jornades (92 partits en total) que resten en la Premier League.

La situació a Anglaterra és cada dia que passa més crítica en quan al número de morts i crisi sanitària. Això ha obligat als clubs a posar sobre la taula poques novetats i el missatge és clar: els clubs estan disposats a reprendre la competició sol quan sigui segur fer-ho i sense una data clara.

Problemes contractuals.

Segons ha explicat un portaveu de la Premier, necessitaran del total suport del Govern britànic per a reprendre l’esport i encara que l’objectiu és completar la campanya i no donar-la com a nul·la, les dates en les quals es pugui fer-ho són desconegudes encara. Queda en l’aire, per no dir que en punt mort, la iniciativa de diversos clubs que advocaven per acabar abans del 30 de juny per a evitar problemes de contractes. Jugadors com Willian i Pedro Rodríguez, del Chelsea, i Jan Vertonghen, del Tottenham Hotspur, finalitzen els seus contractes en aquesta data i podrien anar-se del club abans que la temporada es completi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)