1a divisió

El Madrid confirma accions legals contra Tebas i el CVC

1a divisió. El club blanc també anuncia que s’oposarà fermament als possibles acords que pugui haver en l’assemblea de la lliga del proper dijous en referència a aquest tema

La junta directiva el Real Madrid ha acordat “per unanimitat” executar les accions legals tant civils com penals contra el president de la lliga, Javier Tebas, dontra el responsable del fons CVC, Javier de Jaime Guijarro, i contra el mateix fons d’inversió amb el qual la lliga havia acordat una injecció de 2.7000 milions d’euros que havien d’anar destinats als clubs, però que a canvi obligaven tan al Barça com al Real Madrid a avortar el projecte de la Superlliga. A través d’un comunitat, el club blanc també ha anunciat un acord per dur a terme accions legals de tota mena per anular i deixar sense efecte possibles acords durant l’assemblea de la lliga que s’ha de celebrar dijous respecte a la relació entre el campionat i el CVC.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)