1a divisió FEF

El Costa Brava fitxa l’internacional amb l’Aràbia Saudita Ahmed Al-Fraidi

Incorporació. El futbolista de 33 anys juga en la demarcació de mitjapunta i fora del seu país compta amb una experiència de menys d’un any amb el Melilla, llavors de segona B

La Unió Esportiva Costa Brava ha anunciat coincidint amb la mitja part del partit que està disputant contra el Barça B a l’estadi Palamós-Costa Brava, la incorporació del migcampista ofensiu Ahmed Al-Fraidi. El futbolista, internacional amb l’Aràbia Saudita (37 partits i sis dianes amb el combinat), arriba al club gironí procedent de l’Al Qadisiyah saudita, entitat a la qual va arribar procedent del Melilla, en la seva única experiència lluny del seu país.

El migcampista i mitjapunta ha jugat en equips com el Hilal, l’Ittihad o el Nassr, clubs amb els quals ha pogut jugar al màxim nivell del seu país i també en competicions com l’AFC Champions League, la King’s Cup, la Saudi Crown-Prince-Cup i la Saudi Super Cup (gairebé 200 partits i més d’una vintena de gols).

Ahmed Al-Fraidi es converteix en el fitxatge més exòtic per als d’Oriol Alsina, que enguany competiran a la primera divisió FEF i que ja avui mateix havien anunciat l’acord de cessió amb el Girona per fer-se amb els serveis de l’extrem esquerre Ilyas Chaira fins al final de la present campanya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)