1a divisió FEF

El Costa Brava supera al Barça B gràcies a una diana de Julen (1-0)

Duel especial. L’amistós ha servit per acomiadar Pitu Comadevall com a futbolista professional i per agafar minuts valuosos a una setmana de l’inici del campionat de lliga

El Costa Brava ha aconseguit una victòria de prestigi contra el Barça B a l’estadi Palamós-Costa Brava (1-0). Un solitari gol de Julen Monreal a la sortida d’un corner amb el cap (48’) ha permès als gironins sumar el triomf i acumula bones sensacions a una setmana de l’inici de la lliga.

Els cinc primers minuts han estat especials per a Pitu Comadevall, que ha pogut acomiadar-se damunt de la gespa del futbol professional després d’una trajectòria brillant per equips com el Barça, el Girona, Las Palmas, el Gavà, el Badalona, l’Hospitalet o el Llagostera, aquest en els darrers nou cursos. El saltenc ha entrat en joc en diverses ocasions i ha cedit el seu lloc a Antonio Romero per rebre una ovació merescuda de tots els aficionats presenta a l’estadi de Palamós.

Marcos ha començat salvant al Costa Brava en un parell d’ocasions blaugrana però Manel Royo, en el 12, ha pogut avisar amb un xut fort i sec que ha obligat Carevic a refusar a corner. Abans del descans, cada equip ha tingut una ocasió immillorable. Primer Peque ha pogut avançar als de Sergi Barjuan amb un xut creuat que Marcos, a la punta dels dits, ha enviat a corner (37’). Poc després, Gil ha aprofitat un mal refús a la frontal de l’àrea per provar una rematada que ha topat amb el travesser de la porteria (41’).

En l’inici de la segona part, l’equip dirigit per Oriol Alsina ha fet el gol de la victòria gràcies a un corner servit per Antonio Romero que Julen Monreal, arribant des del darrera, ha rematat sol amb el cap (48’).

Amb el gol a favor, el Costa Brava s’ha acomodat i controlat el rival. Els canvis han baixat el nivell de la intensitat i el Barça B no ha trobat la manera de fer mal tot i tenir el control de la possessió.