Mundial

França pateix i Depay gaudeix

Classificació copa del món. Empata amb Ucraïna i Memphis goleja amb Països Baixos

França continua lluny del nivell excels que va mostrar quan es va proclamar campiona del món el 2018. Des de llavors, el conjunt de Deschamps no acaba de rutllar. El primer avís va arribar en la recent Eurocopa i en aquesta fase de classificació no està donant el nivell desitjat. Ahir va fer un partit discret contra Ucraïna, que es va avançar en el marcador al final de la primera part. Els bleus es van mostrar inconsistents i sense futbol durant els noranta minuts. Martial va aconseguir l’empat en la segona part gràcies a un gol afortunat aprofitant un rebuig. En tot cas, els francesos tenen un bon coixí i es mantenen líders del grup D amb 4 punts de marge al davant d’Ucraïna i Finlàndia, que ahir va guanyar per la mínima el Kazakhstan. Tot i això, l’actual campiona del món necessita millorar el seu joc de manera urgent.

Pel que fa al grup G, un dels més igualats d’aquesta fase de classificació, Noruega va superar Letònia. Haaland va obrir el marcador des dels onze metres en un triomf final per 2-0. Països Baixos va golejar Montenegro (4-0) amb un gran Memphis Depay. El davanter blaugrana va fer els dos primers gols i continua demostrant que està en un gran moment de forma.

En el grup A, Sèrbia va golejar amb comoditat Luxemburg. El resultat serveix als balcànics per situar-se líders del grup A empatat a punts amb Portugal. Però, gràcies a la diferència de gols, passen al davant dels portuguesos que ahir no van tenir partit. En tot cas, portuguesos i serbis es jugaran, en el duel directe que encara tenen pendent, qui acabarà primers de grups ja que el seu domini és aclaparador i ja tenen Luxemburg a quatre punts i la República d’Irlanda i Azerbaidjan, que ahir van empatar, van sumar el seu primer punt després de quatre jornades.