1a divisió FEF

Carbià marca la diferència

1a FEF. El davanter del Nàstic signa el gol del triomf contra un Barça B que no rutlla

Nàstic 1 Barça B 0

NÀSTIC:Manu García; Pol, RIbelles (Bonilla, 66’), Del Campo, Pedro (Edgar, 84’), Fullana, Quintanilla, Aythami, Pablo Fernández( Carbia, 71’), Robert, Joan Oriol.BARÇA B:Iñaki Peña, Guillem, Mika Mármol, Nico (Álvaro, 84’), L. de Vega, Mortimer (Rodado, 62’), Matheus (Abde, 62’), Aranda, Ramos Mingo (Peque Polo, 84’), Ferran Jutglà, Solà.GOLS:1-0 (34’) Fran Carbià.ÀRBITRE:Muñoz Pérez (Valencià) T.G.: A Joan Oriol (7’); Arnau Solà (13’); Ramos Mingo (53’); Raül Agné (65’); Lucas de Vega (69’).PÚBLIC:Nou Estadi de Tarragona, 4.311 espectadors.

El Barça B buscava el seu primer triomf de la temporada després de l’empat, en la jornada inaugural, contra l’Algesires. Però els de Sergi Barjuan van demostrar sobre la gespa del Nou Estadi que encara necessiten més rodatge i que estan lluny del nivell desitjat. El Nàstic va ser molt superior als blaugrana i no es van poder avançar més aviat en el marcador gràcies a les providencials aturades d’Iñaki Peña. Fins a l’arribada de Fran Carbià. El davanter del Nàstic, que va sortir en la segona part, va guanyar la partida a Ramos Mingo i amb una jugada de murri va fer el gol del triomf. Bona victòria del Nàstic i mal partit del Barça B, que necessita millorar la seva imatge i prestacions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)