1a divisió FEF

Continuen sense guanyar

1a FEF. Dura derrota del Cornellà contra un Vila-real B indomable que no ha donat cap possibilitat als del Baix Llobregat d’aspirar al triomf

Vila-real B 3 Cornellà 0

VILA-REAL B:Cassaro, Miguel Ángel (Cabrera, 74’), Gregorio (Ramón, 82’), Adrián, Alberto, Juan Carlos (Forés, 74’), Carlo Adriano, Nicolás (Daniel, 82’), Pablo, Pacheco (Collado, 64’), Lozano.CORNELLÀ:Lucas Anacker; Andreu Hernández, Eloy Gila (Gonpi, 56’), Chiki, Víctor Fernández (Dorca, 69’), Zalaya, Gerard (Unai Albizua, 83’), Pepe Bernal (Moha, 56’), Borja, Pipo (Mancuso, 46’), Marcos.GOLS:1-0 (30’) Juan Carlos; 2-0 (39’) Adrián; 3-0 (49’) Juan Carlos.ÀRBITRE:Ruiperez Marín (Manxec) T.G.: A Mancuso (63’).PÚBLIC:Ciutat Esportiva del Vila-real. Uns 300 espectadors.COMENTARI:El Cornellà va encaixar una contundent derrota contra el Vila-real B. El conjunt del Baix Llobregat continua sense guanyar en aquest inici de temporada, en què ha perdut els dos partits disputats. Els locals es van avançar amb un gol de Juan Carlos a la mitja hora de partit i Adrián va fer el segon abans del descans. Juan Carlos va tancar el partit amb un doblet just a l’inici de la segona part i va trencar les possibilitats del Cornellà de donar emoció al partit.