1a divisió FEF

Golejada del Cornellà

El primer triomf de la temporada del Cornellà ha arribat en un gran partit pel conjunt verd que ha golejat l’Algesires amb un contundent 4 a 0.

L’equip verd ha començat avançant-se en el segon minut de l’enfrontament gràcies a Eloy Gila rematant una centrada en el segon pal. Deu minuts després, Dorca ha fet la segona diana. El migcampista olotí ha fet el seu doblet en el minut 30 amb un gol de penal en la diana que ha significat la sentència.

En el segon temps, el Cornellà ha apagat la passa endavant de l’Algesires que ha fallat un penal i Gonpi ha signat la quarta diana a un quart d’hora per acabar.