Copa

Benzema no viatja a Bilbao

Copa. Els sud-americans sí que hi seran, per jugar-se un lloc en semifinals al feu de l’Athletic

Athletic Club Real Madrid

ATHLETIC CLUB:Agirrezabala; De Marcos, Vivian, Íñigo Martínez, Yuri; Nico Williams, Dani García, Vesga, Muniain; Raúl García i Iñaki Williams.REAL MADRID:Courtois; Carvajal, Militão, Nacho, Alaba; Casemiro o Camavinga, Kroos, Modric; Marco Asensio, Vinícius i Jovic.ÀRBITRE:Jesús Gil Manzano (comitè extremeny) amb José Luis González González (comitè castellanolleonès).HORARI:21.30 h (Telecinco) a l’estadi de San Mamés.

El Real Madrid es juga aquesta nit (21.30 h) contra l’Athletic a San Mamés, allà on va llepar el Barça, un lloc a les semifinals de la copa. L’equip blanc ho farà condicionat per les baixes, sobretot la de Karim Benzema, que amb molèsties musculars va caure d’una convocatòria en què no hi ha cap lateral esquerre, amb Ferland Mendy també lesionat i Marcelo, sancionat. Sí que hi seran els brasilers Rodrygo, Vinícius i Casemiro, i l’uruguaià Valverde, els quals, menys Casemiro, tots van jugar la matinada passada amb les seves seleccions.

RAYO V. -Mallorca 1-0
VALÈNCIA-Cadis 2-1
R. Sociedad-Betis 20 h (Dazn)
Athletic-Madrid 21.30 h (T5)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)