El Peralada perd per un gol en pròpia porta a l’Hospitalet (1-0)

El Peralada ha perdut per la mínima al camp de l’Hospitalet. Un gol en pròpia porteria de Pol Gómez (63’) ha estat determinant, després d’una primera part amb dues ocasions clares del conjunt d’Hèctor Simón.

La primera gran ocasió ha estat dels empordanesos, amb un xut d’Adrià Casanova que s’ha estavellat al travesser (18’). El davanter ha tornat a tenir molt a prop el 0-1, però ha topat amb una gran intervenció del porter Nil, que li ha tret al límit una rematada de cap des de dins l’àrea (28’). Marc Medina ha tingut una altra ocasió, però l’Hospitalet ha accelerat en la recta final de la primera meitat i n’ha tingut una de molt clara, en un xut de Verdú que ha sortit per damunt del travesser (43’).

La segona part ha començat amb una gran intervenció d’Aroca, que ha evitat l’1-0 de Verdú. El porter també ha tret un xut de Ton Alcover (53’). H a acabat arribant l’1-0, que s’ha fet Pol Gómez quan intentava evitar la rematada d’un rival (63’). El Peralada ha intentat reaccionar, però només ha tingut una falta lateral de Josu Currais, en què el porter Nil ha estat atent (87’). La bona notícia ha estat el retorn d’Albert Dalmau.