L’Olot guanya la FE Grama amb patiment (2-0)

L’Olot ha aconseguit una victòria important que li permet distanciar-se del Manresa, que ha descansat aquesta jornada, i del San Cristóbal, que no ha passat de l’empat al camp del Castelldefels. Els olotins han superat la FE Grama en un partit en què han patit molt, però que ha acabat decidint un gol matiner de Carles Mas, que ha marcat el dia del seu aniversari, i una diana de Sergi Arranz en el tempz afegit.

El gol del central banyolí ha arribat en la primera ocasió, quan ha rematat de cap al fons de la xarxa un córner servit per Eloi Amagat (1-0, 8’). Xumetra, poc després, ha tingut el segon, però a partir de llavors les millors ocasions l’han tingut els visitants, que fins i tot han topat dues vegades amb el pal. Primer Solsona, amb un xut des de la frontal al travesser (17’), i després Ángel amb un remat al pal (38’).

En la segona part Batalla també ha estat providencial per evitar un gol de Fran Hernández (57’). Ha estat un dels últims ensurts per l’Olot, i és que en el minut 55 els visitants s’han quedat amb deu per l’expulsió de Rubi. Contra deu l’Olot ha guanyat solidesa al darrere. I ja en els últims minuts, amb la FE Grama bolcada a l’atac, l’Olot ha disposat de bones ocasions que ha acabat aprofitant Arranz en el temps afegit per marcar el 2-0 en un contraatac (92’).