Més futbol

El governador de Querétaro nega que hi hagi morts

Fonts extraoficials continuen parlant de nombroses víctimes mortals i aficionats d’Atlas confirmen que se’ls ha informat de morts de coneguts

La batalla campal produïda en el partit que s’ha disputat aquesta matinada entre el Querétoro i l’Atlas continua portant cua. Durant hores les fonts oficials no han informat d’absolutament res més enllà d’un primer comunicat que parlava de 22 ferits. Això ha provocat que tota la informació que transcendís fos de periodistes que informaven sobre el terreny. En aquestes informacions s’informava que hi podia haver unes 17 víctimes mortals, i és que aficionats d’Atlas informaven que havien rebut la confirmació que alguns dels seus coneguts havien resultat morts. Tot i això, el governador de Querétaro Mauricio Kuri ha comparegut aquesta tarda davant dels mitjans de comunicació –ha llegit un comunicat i no ha acceptat preguntes– per repetir que oficialment no consta que hi hagi víctimes mortals. De la mateixa manera, Kuri ha assegurat que l’administració pública farà tot el possible per castigar els aficionats que van participar en la batalla campal i estudiar les possibles irregularitats que es van produir en la seguretat de l’estadi. De moment, però, encara no s’ha confirmat que hi hagi ni un sol detingut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)