Més futbol

Horror a Mèxic

Internacional. El Querétaro-Atlas de la lliga mexicana acaba amb una brutal batalla campal en què hi pot haver víctimes mortals

El duel entre el Querétaro i l’Atlas que es va disputar la matinada de dissabte a diumenge, hora catalana, es va suspendre en el minut 61 per una brutal batalla campal entre les dues aficions, que va obligar molts aficionats a abandonar l’estadi corrent per la gespa. Nombroses fonts parlen que hi pot haver unes 17 víctimes mortals i alguns aficionats d’Atlas asseguren que els han confirmat que alguns dels seus acompanyants han resultat morts. Tot i així, les fonts oficials, amb el governador de l’estat de Querétaro, Mauricio Kuri, al capdavant, es desmarquen d’aquestes versions i asseguren que només tenen controlat que hi hagi 22 ferits, de què 9 són a l’hospital, alguns en estat molt greu.

Les imatges que van circular durant tot el dia per les xarxes socials, en què es veuen nombrosos cossos completament inconscients i ferits de gravetat, posen la pell de gallina. Es tracta d’un dels incidents més greus que s’han viscut en un estadi les últimes dècades. La Liga MX va suspendre la resta de la jornada.

DISCREPÀNCIA

L’administració nega que hi hagi morts, però altres fonts diuen que n’hi pot haver uns 17
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)