1a divisió FEF

El Barça B es queda a mig camí de puntuar contra el líder (2-1)

Nova derrota. L’Andorra d’Eder Sarabia ha encarrilat l’enfrontament en el primer temps gràcies a les dianes de Rubén Bover i Iván Gil. Jutglà, però, ha donat vida als blaugrana amb una diana en el tram final (75’)

El Barça B ha sumat una nova decepció, aquesta vegada al camp del líder, l’Andorra (2-1). El conjunt dirigit per Sergi Barjuan no ha pogut fer res davant l’efectivitat de l’equip dirigit per Eder Sarabia, que en el minut 25 de la primera part ja guanyava 2-0. Primer Rubén Bover des dels onze metres, per culpa d’unes mans a dins de l’àrea, i després Iván Gil, gràcies a una passada filtrada que l’ha deixat davant d’Arnau Tenas, han posat en avantatge al líder del grup 2 de la primera FEF.

Els blaugrana han intentat estirar línies però els del Principat han controlat la possessió allunyant de la seva àrea al filial, que només a través d’una falta lateral ha pogut inquietar a la defensa local tot i que Ferran Jutglà no ha arribat a rematar en condicions.

En la segona part, l’Andorra ha insistit atacant i al Barça B li ha costat molt connectar amb els seus atacants. Els minuts han anat passant fins que en el 75, qui sinó, Ferran Jutglà ha fet entrar de ple en el partit als seus companys amb un bon gol. L’atacant ha rebut a la frontal i després de deixar enrere a un defensor ha superat Ratti després que la rematada topés amb el pal. El gol ha revifat als culers que han buscat la igualada i el mateix Jutglà ha gaudit d’una ocasió per fer-la en el 78 però Ratti ha intervingut molt bé. Peque Polo també ha estat a prop del 2-2 amb un xut potent des de la frontal en la que ha estat l’última opció clara (83’).

El Barça encadena la segona derrota en la lliga i es troba a només un punt del descens directe. Els de Sergi Barjuan tan sols han guanyat un partit dels últims onze, va ser a Alcoi (2-3).