1a divisió FEF

El Sabadell perd contra el Castelló i trenca la bona dinàmica (1-3)

El Sabadell ha vist com es trencava la ratxa d’imbatibilitat aquesta tarda a la Nova Creu Alta, i és que després de dotze jornades sense perdre els vallesans han caigut contra el Castelló i veuen frenada l’escalada en la classificació que els permetia somiar amb el play-off. Els de Pedro Munitis, que ha acabat expulsat, han fet un bon partit i han merescut molt més, però el Castelló ha estat més efectiu i ha acabat aocnseguint la victòria.

El partit ha arrencat molt bé pel Sabadell, que després del tempteig inicial ha monopolitzat les ocasions. No ha tardat gaire a aprofitar-ne una, i és que Kaxe ha rematat al fons de la xarxa una bona centrada de Muguruza (18’). Poc després Néstor Querol ha estat a punt de marcar el segon, però la seva rematada després d’una gran jugada de Boniquet se n’ha anat massa alta. Els vallesans eren superiors, però en el minut 25’ el Castelló ha tret profit d’una jugada aïllada i Koné ha empatat el partit rematant amb el pit. Tot i el cop de rebre l’empat el Sabadell ha reaccionat bé i ha disposat de clares ocasions per marcar el segon, sobretot amb un xut de Néstor Querol que ha aturat amb problemes el porter del Castelló Álvaro Campos.

L’inici de la segona part també ha estat positiu pel Sabadell, que ha tornat a gaudir de grans ocasions per marcar el segon. L’esfèrica, però, no ha volgut entrar de cap manera. Després de perdonar, qui ha posat l’efectivitat ha estat el Castelló, que ha marcat l’1-2 en el minut 66’ amb una diana de Mario Barco, que feia poc havia entrat al camp. En els minuts finals el Sabadell ha buscat l’empat més amb el cor que amb el cap i no ha acabat de tenir cap ocasió tan clara com les anteriors, i en el temps afegit Juanto Ortuño ha sentenciat el partit (92’) amb l’1-3 definitiu.