3a divisió FEF

El Girona B ha de guanyar per evitar complicacions

En clau ‘play-off’. El filial gironí visita la FE Grama (11.45h) amb la necessitat de sumar els tres punts si no vol veure perillar la seva classificació per la fase d’ascens, ara que el títol sembla impossible

El Girona B només ha estat capaç de sumar un punt en els últims tres partits que ha disputat i ha dit pràcticament adeu a les seves opcions de guanyar la lliga i aconseguir l’ascens directe, i és que els d’Axel Vizuete estan a set punts del líder, el Manresa, amb els mateixos partits disputats. Tot i que dimecres s’enfrontaran al conjunt manresà en un duel ajornat, assaltar el lideratge sembla complicadíssim, així que el més important pel Girona B és consolidar la posició de play-off.

Per no veure perillar la quarta o la cinquena posició, tenint en compte el complicat partit de dimecres, els gironins necessiten sumar els tres punts aquest migdia (11.45h) al camp de la FE Grama, un dels equips que fins fa poc també aspirava a jugar la promoció però que ha perdut pistonada amb les dues últimes derrotes. En cas de no guanyar el Girona B es podria veure superat en la classificació pel Sant Andreu i el Peralada o l’Hospitalet se li podrien acostar a només un punt fent perillar la cinquena i última plaça que dona accés al play-off.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)