3a divisió FEF

L’Olot de Manix Mandiola s’estrena a l’Hospitalet

Una final. Amb l’empat del Manresa al camp de l’Ascó (0-0), els de la Garrotxa aspiren a recuperar el lideratge si guanyen a domicili contra un equip riberenc en crisi (12:30h)

Quan semblava que les opcions d’ascens directe s’esvaïen, l’empat sorpresa del Manresa, el líder, al camp de l’Ascó, el penúltim classificat, ha tornat a generar esperança a l’Olot. Els de la Garrotxa visiten el camp de l’Hospitalet (a les 12:30h) en l’estrena del nou entrenador, Manix Mandiola, amb l’oportunitat de recuperar la primera posició només una setmana després de perdre-la. Els olotins es troben actualment a dos punts dels osonencs i guanyant el seu partit els superarien tot i que els manresans encara hauran de recuperar un duel, el 6 d’abril, al camp del Girona B.

La premissa principal per continuar somiant amb l’ascens directe és el triomf olotí davant d’un Hospitalet que encadena tres derrotes en la lliga i no té, ni de bon tros, assegurada la seva participació en el play-off d’ascens –és setè amb 41 punts, a tres del cinquè classificat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)