3a divisió FEF

El Peralada empata sense gols a casa contra el Castelldefels (0-0)

El Peralada no ha pogut donar continuïtat a la victòria al camp de l’Olot i ha empatat a casa contra el Castelldefels. Amb el punt els xampanyers es queden a dos punts del Sant Andreu, que encara té el partit pendent que tancarà la jornada i que marca les posicions de play-off.

La primera part ha estat ensopida, i és que hi ha hagut molt poc ritme i poques ocasions. El més destacat, de fet, ha estat una acció desgraciada en que el visitant Alejandro Blasco ha tingut una mala caiguda i ha patit un fort traumatisme, que ha obligat a aturar el matx uns vint minuts per esperar l’ambulància que l’ha traslladat a l’hospital de Figueres.

En la segona part el Castelldefels ha sortit amb més empenta i gaudint de les millor ocasions, però el Peralada ha reaccionat i Adrià Casanova, Micaló i Juvi en el temps afegit també s’han acostat al gol. El marcador, però, no s’ha mogut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)