Champions

Un moment delicat

Champions. El Madrid, que arriba just a final de curs, visita el Chelsea, el vigent campió, immers en una crisi institucional. Carlo Ancelotti no ha viatjat

Chelsea Real Madrid

CHELSEA:Mendy; James, Azpilicueta, Rudiger, Thiago Silva, Marcos Alonso; Jorginho, Kanté, Kovacic; Pulisic i Havertz.REAL MADRID:Courtois; Carvajal, Alaba, Militão, Mendy; Casemiro, Kroos, Modric; Rodrygo, Vinícius i Benzema.ÀRBITRE:Clement Turpin (francès).HORARI:21 h (M+ Liga de Campeones) a Stamford Bridge.

Vila-real Bayern

VILA-REAL:Rulli, Foyth, Albiol, Pau Torres, Estupiñán; Capoue, Parejo, Lo Celso, Yeremy Pino; Gerard Moreno i Danjuma.BAYERN:Neuer, Pavard, Süle, Upamecano, Hernández; Kimmich, Goretzka; Gnabry, Müller, Coman; i Lewandowski.ÀRBITRE:Anthony Taylor (anglès).HORARI:21 h (M+ Liga de Campeones 1) a l’estadi de La Cerámica.

No els arriba un dels partits més importants de la temporada en el millor moment ni al Real Madrid ni al Chelsea. Tots dos equips s’enfronten aquesta nit (21 h) a Stamford Bridge en l’anada dels quarts de final, passant una situació de dificultat. Pel que fa al conjunt blanc, ha arribat molt just al tram final de la campanya, oferint darrerament una versió poc convincent, sent els seus dos últims partits la golejada del Barça en el clàssic (0-4) i la raquítica i polèmica victòria al feu del Celta (1-2). “Estem fent una bona temporada. Tenim moltes ganes i ho donarem tot per guanyar”, va dir Thibaut Courtois, l’únic representant del conjunt madridista que va parlar ahir en la prèvia perquè Carlo Ancelotti, que continua donant positiu per covid-19 no va poder viatjar i haurà d’esperar fins avui a veure si dona negatiu. No canviarà pas l’onze del Madrid la presència o no del tècnic italià, poc avesat a fer canvis. Al davant tindrà un Chelsea, immers en una crisi institucional, amb els seus actius congelats i que ve de ser golejat (1-4) pel Brentford. Els blues, els vigents campions, van eliminar els blancs en les semifinals el curs passat.

Repte per al Vila-real

El conjunt groguet, una de les sorpreses, rep (21 h) un dels favorits, el Bayern, un conjunt temible.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)