Champions

Una partida d’escacs

Champions. Amb una diana de De Bruyne, un cerebral Manchester City s’imposa per la mínima a un Atlético molt defensiu. Tot es decidirà a Madrid

Manchester City 1 Atlético 0

MANCHESTER CITY:Ederson; Cancelo, Stones, Laporte, Aké; Silva, Rodri, Gündogan (Grealish, 68’); Mahrez (Foden, 68’), Sterling (Gabriel Jesús, 68’) i De Bruyne.ATLÉTICO:Oblak; Vrsaljko, Felipe, Savic, Reinildo, Lodi; Llorente (Cunha, 60’), Kondogbia, Koke (De Paul, 60’); Joao Félix (Lemar, 81’) i Griezmann (Correa, 60’).GOLS:1-0 (70’) De Bruyne.ÀRBITRE:István Kovács (romanès).T.G.:als locals Gabriel Jesús i Ederson; als visitants De Paul, Correa i Vrsaljko.

Benfica 1 Liverpool 3

BENFICA:Vlachodimos; Gilberto, Otamendi, Vertonghen, Grimaldo; Rafa, Weigl, Taarabt (Meïté, 70), Everton (Yaremchuk, 82’); Ramos (João Mario, 86’) i Darwin Núñez.LIVERPOOL:Alisson; Alexander-Arnold (Joe Gomez, 89’), Konaté, Van Dijk, Robertson; Fabinho, Thiago (Henderson, 61’), Keita (Milner, 89’); Salah (Jota, 61’), Mané (Firmino, 61’) i Luis Díaz.GOLS:0-1 (17’) Konaté. 0-2 (34’) Mané. 1-2 (49’) Darwin Núñez. 1-3 (87’) Luis Díaz.ÀRBITRE:Gil Manzano (espanyol).T.G.:al local Taarabt; i al visitant Thiago.

Pep Guardiola i Diego Pablo Simeone van acaparar els focus en la prèvia i el partit que va enfrontar els equips que orienten va demostrar per què. El Manchester City i l’Atlético, dos equips d’autor, amb una identitat marcada pels seus entrenadors, van protagonitzar ahir al City of Manchester, en l’anada dels quarts de final de la Champions, una partida d’escacs. I és que va ser un duel entre dos conjunts que, amb les seves armes, fent allò que dominen van ser molt cauts, vigilant en cada moviment. El City, amb la pilota (va acumular un 71% de possessió), va ser poc profund, assegurant en la passada i buscant amb paciència un espai impossible davant d’un Atlético ultradefensiu, que sense ella es va col·locar en una disposició de 5-5-0. Tant va ser així, que la primera part va acabar amb zero xuts a porteria per part dels dos competidors.

Després del descans, no va canviar el guió, amb els de Guardiola, cerebrals, sense necessitat de tenir ensurts, i amb els de Simeone, tancats, esperant per sortir al contraatac, fins que va entrar Phil Foden en el 68’. El talentós mitjapunta anglès va trigar un minut i mig a fer-se notar, quan va ser capaç de rebre entre les diminutes línies que deixava l’Atlético, va girar-se i va filtrar una passada per a De Bruyne (70’), que va marcar la diana que va decantar el matx. L’eliminatòria es decidirà al Metropolitano dimecres vinent.

ELS VESTIDORS

Són uns mestres de la defensa. Atacar dues línies de cinc és molt difícil, no hi ha espais
Pep Guardiola
TÈCNIc DEL MANCHESTER CITY
Volíem fer un partit tancat, intentant sortir al contraatac. Ha estat un partit molt tàctic
Diego Pablo Simeone
TÈCNIC DE L’ATLÉTICO

El Liverpool s’encamina

El Liverpool té un peu en les semifinals. El conjunt dirigit per Jürgen Klopp va superar (1-3) amb solvència el Benfica, que haurà de buscar la remuntada a Anfield la setmana que ve. La figura de l’enfrontament va ser el colombià Luis Díaz –foto–, que amb un gol i una assistència va liderar el triomf de l’equip anglès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)