Champions

Benzema fa la diferència a Londres (1-3)

Karim Benzema ha tornat a fer la diferència per el Real Madrid. Un hat-trick del capità del conjunt blanc (1-3) a Stamford Bridge li ha servit per colpejar primer en l’eliminatòria de quarts de final contra el Chelsea que es decidirà dimarts vinent a Madrid. Sobretot, en el primer temps, ha estat molt superior el Madrid en la primera part. L’equip dirigit per Carlo Ancelotti ha mostrat la seva cara més recognoscible, ben endreçat al darrera i sortint verinós al contraatac. Així li ha fet mal al Chelsea al qual no ha deixat espais i li ha impedit córrer, una de les seves principals virtuts, i els blues, tot i tenir la pilota, no han estat capaços de generar massa perill sobre la porteria de Courtois. Tot el contrari que a la porteria, defensada per Mendy, en què s’hi han produit ocasions claríssimes en aquest primer acte. Dues les ha ficat Benzema (21’ i 24’) amb dos sensacionals remats de cap, les altres tres, de Vinicius, al travesser, i de Benzema i Carvajal, que sols davant del sentinella no han encertat, no han acabat dins.

No s’ha trobat el Chelsea que, tot i això s’ha ficat dins del paritt amb un altre gol de cap, de Havert (40’) a centrada de Jorginho.

S’esperava la reacció del conjunt entrenat per Thomas Tuchel en la segona part, però una errada estrepitosa en sortida de pilota entre el porter Mendy i Rudiger, que li han regalat la pilota a Benzema, han permès a l’ariet francès (46’) a marcar el 1-3 a porteria buida. I ja no ha estat capaç el Chelsea de respondre. Ho ha intentat, jugant a camp rival i amb l’entrada de Lukaku en el tram final ha agitat una mica l’atac, però el Madrid, que ha acabat dins l’àrea defensant, ha resistit i dimarts en la tornada al Santiago Bernabéu tindrà un avantatge important.