Champions

El Vila-real sorprèn (1-0) el Bayern

El Vila-real ha sorprès al Bayern al qual ha superat (1-0) en l’anada dels quarts de final a La Cerámica. De fet, li ha perdonat la vida el conjunt groguet al colós bavarès, ja que els d’Unai Emery han malbarat múltiples oportunitats per fer el segon. Tot es decidirà doncs dimarts a l’Allianz Arena.

Només començar ha arribat el gol que ha decidit l’enfrontament, quan Danjuma (8’) desviant un xut de Parejo, ha avançat els groguets. Encara hagués pogut ser més gran l’escletxa si el gol de Coquelin, anul·lat pel VAR per fora de joc previ, hagués pujat al marcador abans del descans.

I en la segona part, davant d’un Bayern que no ha estat capaç de generar moltes ocasions, el Vila-real ha disposat de diversos contraatacs que no ha sabut finalitzar i, en dues altres accions, Gerard Moreno ha vorejat el gol; primer amb una rematada al pal des de la frontal i després amb un xut des de mig del camp a porteria buida que ha marxat fora.