1a divisió FEF

El Costa Brava, més lluny de la permanència (2-0)

1a divisió FEF El conjunt entrenat per Óscar Álvarez no pot contra un Linares més efectiu i veu cada vegada més complicada la salvació (2-0)

El Costa Brava no troba el camí de la victòria contra el Linares. Un triomf que és molt necessari per no allargar l’agonia d’un final de competició molt dur. L’equip no pot agafar-se a un bri d’esperança per somiar amb una salvació molt complicada i cau derrotat a terres andaluses (2-0).

L’equip d’Óscar Álvarez ha sortit amb presència a l’àrea del Linares, sobretot en accions de pilota aturada. Al minut set de partit, Bruno Perone ha rematat una acció de córner que ha sortit per sobre de la porteria local.

Els gironins han tingut una bona posada en escena al Municipal de Linarejos, això no obstant, els locals han trobat el gol en la primera acció de perill generada. Carracedo ha pogut robar una pilota en una zona perillosa i ha assistit entre línies perquè, al primer toc, Copete definís a la perfecció. Un gerro d’aigua freda pel Costa Brava que ha fet un pas enrere sotmès per la verticalitat dels andalusos.

Al fil del descans, després d’una clara ocasió de Nuha en un u per u aturat per Razak, el Linares ha tornat a fer mal al contraatac. Migue ha posat una bona pilota al cor de l’àrea on Etxaniz ha rematat per posar la segona diana al marcador. L’àrbitre no ha afegit cap minut i la primera meitat ha finalitzat de la pitjor manera. El conjunt gironí hauria de canviar molts les coses per puntuar a Linarejos.

A la represa, els locals han reprès el setge a la porteria catalana amb un xut creuat que no ha entrat per ben poc. Els d’Óscar Álvarez s’han quedat amb deu homes al tram final a causa d’una agafada de camiseta de Forlin a Etxaniz quan encarava la porteria de Marcos. Dues accions perilloses després del Linares, l’àrbitre ha assenyalat el final del partit amb el conjunt gironí immers en una molt mala dinàmica de resultats.

Amb la nova derrota, el Costa Brava continua dinovè amb vint-i-cinc punts i veient cada cop més impossible una hipotètica salvació.