1a divisió FEF

El comiat es farà llarg

1a divisió FEF. El Costa Brava perd al camp del Linares (2-0), en un partit decidit en la primera part, i fa un pas més cap al ja inevitable descens

Linares 2 Costa Brava 0

LINARES:Razak; Gurdiel (Sanchidrián, 61’), Admonio (Lolo Guerrero, 61’), Josema, Barbosa (Rdri, 77’); Carracedo (Javi García, 72’), Meléndez, Migue, Fran Carnicer (Fran Lara, 61’); Etxaniz i Copete.COSTA BRAVA:Marcos; Pere Martínez (Guillem Falgueras, 35’), Forlín, Bruno Perone, Manel Royo, Joan Puig (Ibuki, 46’); Manchón (Álvaro García, 65’), Antonio Romero, Ilyas, Varela; i Nuha.GOLS:1-0 (14’) Copete. 2-0 (45’) Etxaniz.ÀRBITRE:Cid Camacho.T.G.:als visitants Nuha, Perone i Forlín.T.V.:directa al visitant Forlín (79’).

El final de temporada es farà molt i molt llarg per al Costa Brava, que cada jornada que passa és més a prop de consumar el descens a la segona divisió FEF. D’intents per somiar la permanència, el conjunt gironí ja n’ha fet, però passen els partits i els d’Òscar Álvarez són incapaços d’aconseguir una victòria que alimenti les esperances. De fet, els gironins ahir van perdre al camp del Linares (2-0), en un partit en què no van saber aprofitar els bons moments que van tenir, mentre que el conjunt andalús no va perdonar de cara a porteria.

L’inici va ser més que correcte per al Costa Brava, que va generar les primeres ocasions del partit, sobretot en accions a pilota aturada. Perone, amb una rematada que va sortir per poc per sobre del travesser, va tenir la millor ocasió. El Linares, però, es va treure de seguida la son de les orelles i, gràcies a la seva verticalitat, va començar a amenaçar la porteria de Marcos i no va trigar a obrir la llauna. Copete, amb una bona definició al primer toc, va culminar en gol una bona acció de Carracedo, un dels més desequilibrants (14’).

El gol matiner va enfonsar el bon inici dels gironins, que es van veure sotmesos per la verticalitat dels locals. El Linares no va deixar de buscar amb insistència la porteria de Marcos i va acabar trobant el segon gol just abans del descans, obra d’Etxaniz, que va rematar a la xarxa una centrada al cor de l’àrea de Migue (45’).

En la segona part, el partit va tenir ben poca història, i és que va ser el Linares el que va disposar de les millors ocasions per ampliar encara més la diferència en el marcador. I, per si n’hi havia cap dubte, el partit es va acabar de decidir quan el Costa Brava va quedar amb deu per una agafada de Forlín a Etxaniz quan anava cap a porteria (79’).

La valoració no és positiva. En la situació en què estem, tot el que no sigui sumar és negatiu
Podria posar moltes excuses, però la realitat és que el Linares ha estat molt superior