Champions

La UEFA ordena el tancament parcial del Wanda Metropolitano pels incidents de Manchester

La UEFA ha donat a conèixer la sanció que imposarà a l’Atlètic de Madrid pels incidents que es van produir en el partit d’anada dels vuitens de final de la Champions League entre el Manchester City i l’Atlètic, on diversos ultres del club madrileny van ser gravats realitzant salutacions feixistes en les primeres files de la segona graderia de l’Eithad Stadium. L’organisme europeu del futbol ha ordenat el tancament parcial del Metropolitano en el partit de tornada d’aquests vuitens de final de la màxima competició europea, que es disputarà aquest dimecres a les 21h. Així doncs, l’Atlètic de Madrid haurà de deixar lliure almenys 5.000 seients del seu estadi davant els citizens. A part d’aquesta sanció, també han exigit al club que implementi una pancarta amb la frase “#NoToRacism”, amb el logotip de la UEFA.

No és la primera vegada que l’organisme internacional sanciona a l’Atlètic de Madrid per aquest cas. Ja ho va fer el 2018, quan se’ls va acusar d’incidents racistes i bengales en la final de l’Europa League contra l’Olympique de Marsella. En aquella ocasió també se’ls va sancionar amb el tancament parcial del Wanda pel pròxim partit de Champions League que juguessin els matalassers en la fase de grups de la temporada vinent. A més, van haver de pagar una multa de 2.000 euros per encendre focs artificials.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)