1a divisió FEF

El Costa Brava continua en caiguda lliure (0-1)

Els d’Òscar Álvarez regalen la primera part contra l’Algesires i en la represa troben a faltar l’encert per empatar el partit

El Costa Brava està una jornada més a prop de confirmar el descens a la 2a divisió FEF després de perdre aquesta nit a casa contra l’Algesires (0-1), en un partit en què els d’Òscar Álvarez han regalat la primera part i quan han volgut reaccionar no han tingut l’encert suficient per empatar el partit.

La iniciativa des dels primers minuts l’ha tingut l’Algesires, que ha sortit amb la clara intenció de fer mal a un Costa Brava que ja d’entrada semblava desanimat. Álvaro Romero, amb un xut que ha refusat Marcos (3’), i Pepe Mena, amb un remat massa centrat (9’), han estat els primers a avisar. El Costa Brava intentava estirar línies però no se n’ha sortit i els andalusos han continuat acostant-se a la porteria de Marcos. Primer hi ha hagut un possible penal de Perone sobre Álvaro Romero que l’àrbitre no ha xiulat i després el col·legiat sí que ha assenyalat un penal més rigorós de Manchón. Álvaro Romero l’ha xutat al pal, però en el rebot Pepe Mena ha marcat el 0-1 (30’). Arran del gol el partit s’ha endurit i no hi ha hagut més ocasions fins el descans.

En la segona part el Costa Brava ha canviat la cara. Des de l’inici ha volgut ser més protagonista i ha començat a generar sensació de perill davant un Algesires que només ha inquietat en alguna pèrdua de pilota dels gironins en la sortida, però que no ha arribat ni a rematar a la porteria de Marcos. Coris, Ilyas i Julen Monreal, a qui li han anul·lat un gol per fora de joc, han tingut bones ocasions per empatar el partit. Els gironins no han estat efectius i en els minuts finals la igualtat ha marcat el partit i cap dels dos equips ha tingut ocasions per moure el marcador.