1a divisió FEF

Guillem Molina allarga el somni del Sabadell (1-0)

Els vallesans superen a la Nova Creu Alta al Sevilla Atlètic i escalen fins a la quarta posició a l’espera de la resta de la jornada

El Sabadell dormirà aquesta nit com a quart classificat després de la victòria a la Nova Creu Alta contra el Sevilla Atlètic i tancarà la jornada en posicions de play-off d’ascens si el Nàstic, demà, o l’Atlètic Balears, diumenge, no guanyen el seu partit. No ha estat un partit plàcid pel conjunt arlequinat, però un gol de Guillem Molina a la sortida d’un córner a la mitja hora de joc ha estat suficient per sumar els tres punts.

Després d’uns primers minuts de màxima igualtat i sense un dominador clar el Sabadell ha agafat la iniciativa del partit, sobretot gràcies al domini de la possessió, però la primera ocasió clara l’ha tingut el Sevilla Atlètic amb un xut des de la frontal que ha tocat un defensa i s’ha enverinat, obligant a Emilio Bernad a fer una gran aturada (25’). La resposta del Sabadell ha estat contundent, i és que en el minut 31’ Guillem Molina ha marcat l’1-0 rematant de cap un córner al primer pal.

En el tram final de la primera part no ha passat gaire res i en la represa al conjunt arlequinat li ha tocat patir davant l’empenta del filial sevillista, que s’està jugant la permanència. El gol de l’empat ha estat a punt d’arribar en el minut 55’ però Lulo ha fet un misto al segon pal quan ho tenia tot a favor per marcar. Poc després, Bernad ha hagut de treure una bona ma en un xut de Zarzana (62’). El Sabadell ha generat perill en algun contraatac aïllat conduït per Aarón Rey, però en cap moment ha estat còmode per afrontar el tram final amb tranquil·litat, i de fet el Sevilla Atlètic ha tingut una última ocasió a les botes d’Isaac per empatar el partit, però ha rematat al lateral de la xarxa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)