Més futbol

Rubiales: “Tant de bo hi haguessin més futbolistes com Piqué”

El president de la RFEF, José Luis Rubiales, ha comparegut en una multitudinària roda de premsa a Madrid per parlar del tema de moda a la capital espanyola, els àudios robats de les converses que va tenir amb Gerard Piqué per organitzar la Supercopa a l’Aràbia Saudita, un contracte que ha permès a la federació assegurar-se 40 milions d’euros durant sis temporades i quatre més de comissió per a l’empresa del central. “He lluitat tota la meva vida com a futbolista perquè els jugadors no es retirin sense empreses, sense estudis i sense cap més capacitat. Tant de bo hi hagués més futbolistes com Piqué”.

El contracte

“Si hi ha alguna comissió la rep directament Kosmos de l’Aràbia Saudita. La federació no ha pagat ni pagarà cap comissió”. Rubiales ha donat per fet que l’operació és legal i que l’única discussió podria ser si és ètica o si hi ha un conflicte d’interessos entre la federació, el jugador i una competició esportiva. “Cadascú té la seva pròpia moral i ètica i en la federació hem passat tres filtres; tot el que s’ha publicat de la comissió d’+eticaés falsa. “Hauríem d’estar orgullosos que les dones s’asseguin al costat dels homes en un partit de futbol a l’Aràbia Saudita. Ho hem aconseguit nosaltres.” El secretari de la RFEF, Andreu Camps, ha negat que en el contracte figuri una penalització si el Madrid o el Barça no es classifiquen per a la competició.

El sou del president

“Ni la federació ni el seu president s’ha endut un euro; quan vaig arribar generàvem 140 milions d’euros i ara arribem als 400 . Una part del salari és en variable per objectius i si la gestió és bona cobro més però si és a l’inrevés doncs menys. Em sento ben pagat.”

Els Jocs Olímpics

Respecte els darrers àudios publicats a El confidencial on es destapa que Piqué hauria demanat a Rubiales que intercedís davant el seleccionador De la Fuente perquè el portés als Jocs de Tòquio, Rubiales ho considera anecdòtic. “Molts futbolistes als quals conec podrien sortir en aquesta llista; vam decidir anar-hi amb els jugadors joves i vam guanyar una medalla de plata molt meritòria.”

Qatar

El secretari, Andreu Camps, ha hagut de desmentir que el Qatar pagués més diners per la Supercopa però sense comissions per a Piqué. “Hi vam parlar però vam esperar fins al final a veure què feien i no ens van respondre ni van ratificar la nostra proposta.”

Què sortirà més?

“No crec que arribi al punt d’acabar en una vorera amb un tret al cap, però si m’han robat informació del mòbil...” Ha estat la resposta de Rubiales sobre la possibilitat que apareguin noves informacions i àudis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)