1a divisió

La supercopa no es toca

Futbol. Rubiales defensa el paper de Piqué i diu que la competició es continuarà jugant a l’Aràbia Saudita tot i l’allau de crítiques

El president de la RFEF, José Luis Rubiales, assegura que no canviarà ni el format ni la seu de la supercopa tot i l’allau de crítiques per com es va assignar el torneig a l’Aràbia Saudita amb l’empresa de Gerard Piqué, Kosmos, obtenint una comissió de 4 milions per temporada. “Ens encanta com està la supercopa. No la canviarem. Pel que fa al repartiment econòmic, és més benèvol amb els clubs que estan per sota que no pas pel Madrid i el Barça, sobretot si ho féssim amb els criteris de la LFP”, va dir Rubiales en una multitudinària roda de premsa en què va defensar Piqué. “He lluitat tota la meva vida com a futbolista perquè els jugadors no es retirin sense empreses, sense estudis i sense cap més capacitat. Tant de bo hi hagués més futbolistes com Piqué.”

També recorda que el contracte és legal i que ha permès a la RFEF augmentar clarament els seus ingressos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)