El Figueres deixa escapar la victòria amb dos gols de l’Hospitalet en el tram final del partit (2-3)

3a FEF. Els figuerencs no han pogut superar els de Diego Quintero i veuen perillar la seva permanència a 3a FEF

El Figueres es jugava la temporada en aquest partit, contra el totpoderós Hospitalet. Un cop fora el descens després de superar el derbi de Peralada, havien d’aconseguir una victòria de prestigi i seguir amb la bona ratxa si volien seguir fora de la zona vermella de la taula. El conjunt de Moisés Hurtado ha fet un partit molt complet i ha estat durant molts minuts per sobre el marcador, però dos gols en el tram final del matx els han deixat sense sumar cap punt.

El conjunt figuerenc és el que ha sortit més actiu, amb xuts des de fora l’àrea de Khalid, aturat per Nil sense problemes, i de Domi Berlanga, que ha sortit per sobre el travesser. Tot i aquests primers avisos dels locals, ha estat l’Hospitalet el que s’ha avançat en el marcador. Ripoll ha aprofitat una rematada a la sortida d’un córner que s’havia estavellat al travesser per situar el 0 a 1 quan només s’havien jugat vuit minuts. Aquest avantatge els hi ha durat poc, ja que el Figueres ha reaccionat i ha aconseguit capgirar el resultat abans d’arribar al descans. Primer ha estat el juvenil Khalid que ha situat la igualada en el 23’. I quatre minuts abans d’arribar al final de la primera part, Domi amb un xut de falta amb l’esquerra ajustat al pal ha situat el 2 a 1.

Tot just començar la segona part, el Figueres ha perdonat el tercer. Domi, tot sol i a dins l’àrea, ha vist com Nil enviava el seu xut a córner. Després d’uns minuts de domini local, s’ha arribat en el tram decisiu del partit, on l’Hospitalet ha aconseguit capgirar el marcador amb dos gols in extremis. El primer ha arribat en el 80’ de les botes de Diego. El segon, després d’uns minuts bojos amb ocasions per tots dos conjunts, els visitants han aconseguit el gol de la victòria en el temps afegit amb la diana de Sehou. Amb aquesta derrota, el Figueres, en zona de descens, tindrà diumenge un partit de vida o mort contra el Sant Andreu.