3a divisió FEF

El camí indirecte serà dur

‘Play-off’ d’ascens a 2a divisió FEF. L’Olot, el San Cristóbal, el Girona B i el Sant Andreu es jugaran a Rubí, un camp que no convenç, la classificació per a la final de la fase estatal

El Manresa ja és equip de 2a divisió FEF i quatre equips catalans més aspiren a acompanyar-lo la temporada que ve. Són l’Olot, el San Cristóbal, el Girona B i el Sant Andreu, que van tancar diumenge la lliga ocupant els llocs de la segona a la cinquena posició, respectivament. El camí que els espera, però, no serà gens fàcil, ja que només un aconseguirà la classificació per a la fase estatal, en què es jugarà l’ascens a un únic partit contra el guanyador del play-off d’un dels altres 17 grups de 3a divisió FEF. A més, cal tenir present que en la fase catalana no hi haurà pròrrogues, i que en cas d’empat passarà el millor classificat en la lliga.

Els quatre catalans es jugaran l’accés a la final estatal al municipal de Can Rosés, de Rubí. Així ho va fer oficial ahir la federació, i la decisió no ha agradat als equips, ja que la gespa del camp vallesà no està en les millors condicions i afavoreix les relliscades. A més, el camp només té la graderia de tribuna i l’aforament podria quedar curt per aplegar les aficions dels dos equips, especialment en el duel entre l’Olot i el Sant Andreu.

El duel entre el conjunt olotí, que tenia possibilitats de ser campió en l’última jornada si el Manresa perdia, i el conjunt andreuenc, que es va assegurar la classificació diumenge amb la victòria contra el Figueres (2-0), serà el que obrirà la fase catalana del play-off dissabte a les 18 h. L’endemà a la mateixa hora es disputarà la segona semifinal entre el San Cristóbal i el Girona B, que ja fa dies que tenen segellada la classificació i que s’enfrontarien entre ells. La final entre els dos vencedors es disputarà el diumenge 15 de maig, mentre que la fase estatal es jugarà el 21 i el 22 de maig en un escenari per concretar, que segurament serà a Las Rozas.

Olot-Sant Andreu
Dissabte 7 de maig, 18 h
San Cristóbal-Girona B
Diumenge 8 de maig, 18 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)